Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΌ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ...

Από τα αλώνια ως τα σαλόνια, υπάρχουν κάποιοι τύποι που είναι χαμαιλέοντες και γουστάρουν. Είναι όλοι εκείνοι οι τύποι που έμαθαν πως, οι χώρες, οι λαοί, οι άνθρωποι, είναι κτήματα τους!

Είναι οι ίδιοι τύποι που, έχουνε μάθει να αρπάζουν τις καλές -για εκείνους- ευκαιρίες από τα μαλλιά και να αναρριχώνται παντός καιρού και καθεστώτος. Είναι όλοι αυτοί οι τύποι που παριστάνουν τους "διασώστες", που λεηλατούν σπίτια και ζωές, αλλά το γουστάρουν με τρέλα!

Άλλοι τους νομίζουν βλάκες, άλλοι, παντελώς συνειδητοποιημένους, άλλοι τους βλέπουν έτσι ακριβώς όπως είναι: ατρόμητους. Γιατί ξέρουν πως δεν πρόκειται να πάθουν οι ίδιοι τίποτα και ποτέ, αφού "από κάτω" τους βρίσκονται κάτι "μυρμήγκια", από αυτά τα άκακα μικρά μυρμήγκια. 

Αυτοί οι τύποι -οι περί ου ο λόγος- χθες βράδυ φίλησαν την μαεστρίνα τους στο λαιμουδάκι, έκαναν το ζεστό τους το μπανάκι κι έπεσαν σε πουπουλένια στρώματα να ονειρευτούν ο,τι ακριβώς τους διεγείρει: πως θα ξυπνήσουν το πρωί, μετά από έναν χαλαρωτικό υπνάκο, θα ρίξουν μια ξούρα κι ένα άφτερ σέιβ και θα πάνε με τουπέ στο γραφείο, να πετάξουν 10.000 εργαζόμενους στο δρόμο, παράλληλα με 10.000.000 πολίτες, που κοιμούνται ακόμα βαθιά..
_________________________________________
"Στο νέο σύστημα (ΠΕΔΥ) οι ασφαλισμένοι θα έχουν ξανά πρόσβαση σε ιδιώτες γιατρούς που θα συμβληθούν με το ενιαίο σύστημα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αλλά πιθανώς και σε μικρές ιδιωτικές μονάδες δεδομένου ότι ήδη πολλοί ιδιώτες σκέφτονται να δημιουργήσουν μικρά κέντρα αφού ο νόμος Άδωνι ανοίγει διάπλατα την πόρτα στον ιδιωτικό τομέα" ~~ http://www.iatropedia.com/articles/read/5969 ~~

"Επτά ημέρες έχουν στη διάθεση τους οι γιατροί, για να επιλέξουν αν θα έρθουν στον ΕΟΠΥΥ ή όχι", δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1. Κλικ!
"Μόνοι τους κατέστησαν αυτή τη διαδικασία αναπόφευκτη", ανέφερε κι εξήγησε ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε να γίνει η μεταρρύθμιση εν λειτουργία, ωστόσο ανετράπη (!!) λόγω της απεργίας των γιατρών" (!!) Η έκπληξη θα 'ταν να είχε "γκατς" να αναλάβει τις ευθύνες του!

Νεκροθάφτης: "Αυτός που δεν θα παραδίδει δημόσια περιουσία, θα αναλαμβάνει την ευθύνη"

Ενώ όποιος ξεπουλάει την δημόσια περιουσία, θα
γίνεται υπουργός της Σαμαροβενιζελικής χούντας!
........είπε ο υπουργός-νεκροθάφτης και γύρισε χωρίς αιδώ στον κόσμο του. Ο υπουργός της χούντας μόνο για την υγεία ενός ενδιαφέρθηκε: για την πάρτη του. Ο υπουργός φασίστας απείλησε τους ιθαγενείς πως, αν αρνηθούν να απολυθούν, θα πληρώσουν το μάρμαρο! Ο υπουργός-νεκροθάφτης απείλησε πως, αν δεν δεχτούν οι εν δυνάμει απο-
λυμένοι να εγκαταλείψουν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, θα τους στείλει το πικρό "ραβασάκι" στο σπίτι! Γιατί, μόνο εκείνος έχει το δικαίωμα να κάνει ο,τι γουστάρει! Μα 
τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς, από κάποιον που κάνει την πολιτική του κώ... τουίτερ, ανεβάζοντας ως είδηση την διανυκτέρευση του στη σουίτα πολυτελείας JFK!
_________________________________________________________
 "o pio pistos filos tou skylou" Κλικ:  Το "Άδωνις" βγαίνει από το "Άδης" 
_________________________________________________________

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.