Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

╰☆ *ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ☆╮


Ιεροτελεστία. Κλείνεις εισιτήριο για θέατρο και λες ότι θα πας να διασκεδάσεις. Ως εδώ καλά. Πέφτεις όμως μέσα στην μπόρα και στην καταιγίδα και μέχρι να φτάσεις στο θέα-
τρο, έχεις βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή. Με την ψυχή στο στόμα φτάνεις στη θέση σου και με το που κάθεσαι, ξεκινά η παράσταση, στο τσακ δηλαδή. Μπορεί να ακουστώ τετριμμένη, αλλά σήμερα δεν θα σου προτείνω την παράσταση που είδα. Θα σου πω μόνο 
"το ρεπορτάζ" κι εσύ κάνε ο,τι σε φωτίσει ο Κύριος. Άλλωστε, από τότε που έγινα blogger τα βλέπω όλα ως blogger: παρατηρώ με διαστροφική παρατηρητικότητα τα πράγματα!

Για τρίτη φορά στη ζωή μου, πήγα να δω την Άννα Βίσση στο θέατρο. Οι 2 προηγούμε-
νες ήταν όταν είχε ανεβάσει τους "Δαίμονες", όπου, τη δεύτερη φορά δεν είχα σχηματίσει καθόλου καλή εντύπωση για εκείνη και το είχα γράψει κιόλας. Αυτή τη φορά όμως...όλα ήταν αλλιώς: οι καμπάνες του edelweiss στο θέατρο Πάνθεον είναι σκέτη αποκάλυψη!
Αφήνω από νωρίς πίσω μου το μόνο αρνητικό της ιστορίας και προχωρώ: το θέατρο έχει δυο πάρκινγκ και  στο "καλό" πάρκινγκ έχουν μάλλον ρεζερβέ.. Αυτό με χάλασε ομολογώ.

Περνώντας όμως την πύλη για να μπεις στο θέατρο, καταλαβαίνεις αμέσως, πως έχεις μπει μάλλον, στο ωραιότερο -και πιο οργανωμένο- θέατρο της πρωτεύουσας. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα επιτηδευμένο, είναι όλα άψογα, τόσο, όσο. Στην αίθουσα αναμονής και στο bar, κυριαρχεί το γούστο και η φινέτσα. Αλλά..και κάποιοι θαμώνες, που, το στυλ τους κραυγά-ζει την αγωνία τους ότι εκείνους -τάχα μου!- δεν τους έχει επηρεάσει η κρίση: σέλφι, κρασί σε κολονάτο ποτήρι, γόβες και η "μπέμπα" πρώτη μούρη στο πριβέ πάρκινγκ που λέγαμε.

Όλα αυτά όμως είναι ασήμαντα, από την ώρα που κάθεσαι στην τρίτη σειρά, μπροστά στη σκηνή και η 18μελής ορχήστρα αρχίζει και παίζει μουσική. Σβήνουν τα φώτα τής -σχεδόν- κατάμεστης αίθουσας και, έτσι απλά, έχεις μεταφερθεί σε μια άλλη εποχή, σε έναν άλλο κόσμο. Πες το ροκ όπερα, μιούζικαλ ή όπως αλλιώς θέλεις, όπως κι αν βαφτίσει κανείς το έργο του Νίκου Καρβέλα, λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα: άριστο!

Ανάμεσα σε καταπληκτικά σκηνικά και κοστούμια, ανάμεσα στον άψογο ήχο και την άνεση των ηθοποιών, όλα σε πείθουν ότι είσαι μέρος του έργου. Οι ηθοποιοί είναι σαφώς με πολύ αυστηρά κριτήρια επιλεγμένοι, οι εναλλαγές των σκηνικών γίνονται αριστοτεχνικά, τα τρικ μέσω βίντεο, αλλά και σκηνικών, σε μεταφέρουν από τη μια εποχή στην άλλη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι, υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, ακόμα κι αν έχεις διαβάσει κάτι από την υπόθεση. Εγώ δεν διαβάζω σχεδόν ποτέ κι έτσι έχω τη χαρά της αναμονής! Η με-γάλη έκπληξη για μένα, είναι η Τάνια Τρύπη, την οποία και είδα πρώτη φορά στο θέατρο και δη σε μιούζικαλ/όπερα. Για να μην σταθώ στον κάθε ηθοποιό ξεχωριστά -αφού είναι όλοι τους άψογοι- θα μιλήσω μόνο για το πρωταγωνιστικό δίδυμο Άννα Βίσση - Αιμιλια- νό Σταματάκη. Θα μπορούσα να πω, ότι η Άννα Βίσση αναγεννιέται από τις στάχτες της, αυτό όμως δεν θα ήταν απόλυτα ακριβές και δίκαιο, αφού δεν έχει καεί ποτέ, αν μη τι άλλο, ως φωνή, ανεξάρτητα από το τι/γιατί, επέλεξε να ερμηνεύσει, όσα χρόνια κάνει καριέρα. 

Όπως και να 'χει, εκείνο που είναι ολοφάνερο, αλλά και άξιο θαυμασμού, είναι πως η ίδια, επιλέγει (κάλλιο αργά) να πάει τον εαυτό της ένα βήμα πιο πέρα, δουλεύοντας τόσο 
σκληρά για αυτό, αλλά παράλληλα χωρίς ίχνος έπαρσης και χωρίς καμία πρόθεση από την πλευρά της, να καπελώσει έστω και έναν συνάδελφο της. Αυτός άλλωστε νομίζω πως είναι και ο λόγος, που ο Αιμιλιανός Σταματάκης, όχι μόνο ξετυλίγει το ταλέντο του, με απόλυτη αυτοπεποίθηση, αλλά και μπορεί να σταθεί επάξια/ισάξια δίπλα στην Άννα Βίσση. Μέσα από μια ανατροπή (την οποία και δεν θα σας αποκαλύψω), η χημεία του πρωταγωνιστι-
κού δίδυμου είναι διάχυτη κι όλα βαίνουν αβίαστα, ακόμα κι εκεί που το παιχνίδι της ζωής έρχεται να αλλάξει το ρουν της ιστορίας.. Αν θα ξανάβλεπα την παράσταση; Άνετα. Αν δεν είχα την άποψη πως, οι καλές παραστάσεις, είναι σαν τους μεγάλους έρωτες: είναι σπάνιοι και ως τέτοιοι, η δεύτερη φορά (όποια άλλη φορά) δεν μπορεί να συγκριθεί με την πρώτη..
Υ.Γ Κάθε Πέμπτη έχει γενική είσοδο είκοσι ευρώ, τα οποία και αξίζουν πραγματικά τον κόπο. Εδώ κάποιοι λόγοι ακόμα, για να δει κάποιος την παράσταση.

**Ο τίτλος της ανάρτησης, είναι από στίχο τραγουδιού της παράστασης. Καλό Σ/Κ και...καλό μήνα! Foto

Ανοιχτή παραμένει μια πρόσκληση: Κλικ!

❤¸¸.•*¨*•♫ ......................................................................................❤¸¸.•*¨*•

52 σχόλια:

  1. ο μοναδικός λόγος που ζηλευω τους Αθηναίους είναι για όλες αυτές τις επιλογές που έχουν στον τομέα του πολιτισμού!
    Ακόμα και οι παραστασεις που έβλεπα ,οταν εμενα Αθηνα ,και δεν μου άρεσαν ,ακόμα κι αυτές είχαν κάτι να μου μαθουν...
    καλή συνέχεια τυχερούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Νάσια μου, κάθε παράσταση έχει κάτι να μας δώσει. Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Πετράδι μου
    Την Άννα την αγαπώ σαν φωνή
    βέβαια δεν εγκρίνω καποιες επιλογές της
    ευρύτερα στις μουσικές της επιλογές
    Κανείς όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί
    ότι δεν είναι χαρισματική και με στόφα αστεριού
    Η παρασταση πρέπει να λέει πολλά...δεν ξέρω όμως
    αν θα την επέλεγα (για λόγους μόνο επουσιώδεις)
    Είδα στο Εθνικό "Κρίμα που είναι μία πόρνη" και μου άρεσε
    μας είχες παροτρύνει...

    φιλάκι γλυκό♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έκανα λίγο χάλια:"δεν εγκρίνω ευρύτερα κάποιες μουσικές της επιλογές"
      είναι το σωστό....είμαι από ξενύχτι....

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον είδες το "κρίμα που είναι πόρνη" και χαίρομαι που σου άρεσε ♥ Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Δεν ήθελα να αδικήσω τις επιλογές σου ...συγνώμη
      αλλά η Άννα με έχει πικράνει πολύ γιατί σαν φωνή είναι μοναδική
      όμως το είδος που επέλεξε την προσγείωσε πολύ

      Διαγραφή
    4. Σιγά καλέ, δε αδικείς τις επιλογές μου! Εκτός του ότι, ο,τι επιλέγουμε να δούμε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μας αρέσει κιόλας, κι εμένα δεν μου αρέσουν οι μουσικές της επιλογές σε γενικές γραμμές, αλλά στο θέατρο, εκτός του ότι έχει ταλέντο, έχει κι ένα πολύ καλό θίασο, να την πλαισιώνει. :)

      Διαγραφή
  3. Την είχα δει στη Μάλα, και πρέπει τότε να ήμουν γύρω στα 11.. Και την είδα και δεύτερη φορά στα 20 μου, σε γνωστό μπουζουκερί. Λοιπόν, την αγαπώ. Δε με νοιάζουν οι επιλογές της, θεωρώ ότι ένα κομμάτι μπορεί να το απογειώσει μόνο και μόνο χάρη στη θεϊκή ερμηνεία της!
    Δεν ήξερα ότι ανεβάζει μιούζικαλ αυτή την περίοδο, έχω καιρό να ενημερωθώ περί ψυχαγωγίας... Αλλά θα προσπαθήσω να το δω, ειδικά όταν λες ότι έχει γίνει τόσο καλή δουλειά από όλους!!!
    Καλό σαββατοκύριακο Πέτρα μου!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Δαίμονες no1 ήταν πολύ καλοί επίσης, αλλά οι καμπάνες είναι απογειωτικές!

      Διαγραφή
  4. Kαι σε σκεφτόμουν τις προάλλες που είδα μια διαφήμιση για την παράσταση!
    Λέω, "δε μπορεί θα πάει κι η Πέτρα να το δει και θα μας πει"...
    Χαίρομαι που το απόλαυσες, γιατί αυτό έχει σημασία. Να κερνάμε τις αισθήσεις μας με ό,τι μας απογειώνει και μας εμπνέει.
    Τις προσωπικές μου επιλογές τις ξέρεις για την Αννούλα, δεν μπορώ όμως να μην της αναγνωρίσω πως δουλεύει σκληρά για να πάει ένα βήμα παραπέρα την καριέρα της.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία, έχει κάνει άλματα από την τελευταία φορά που την είδα, πραγματικά! Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  5. Χάρηκα πολύ που σου άρεσε! Άννα για πάντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γινόταν να μην μου αρέσει! Σχεδόν...το επέβαλλε! :))

      Διαγραφή
  6. Χμ δεν ξέρω.. Την Τάνια Τρύπη την θεωρώ πολύ καλή ηθοποιό αλλά δεν ξέρω αν θα επέλεγα να δω Βίσση, δεν είναι του γούστου μου καθόλου. Χαιρομαι όμως που σου άρεσε! Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εμένα ήταν, αλλά έγινε, άλλωστε, είναι όλο το τιμ συγκλονιστικό! Καλό μήνα Κατερίνα μου :)

      Διαγραφή
  7. Απ' ότι διαβάζω αξίζει πολύ να τη δούμε την παράσταση. Δυστυχώς δεν ενδέχεται να ανέβω σύντομα Αθήνα. Είναι το μόνο αρνητικό εδώ που μένω. Ότι δεν έχω ποικιλία επιλογών. Και τρελαίνομαι για θέατρο και μουσική!!!! Καλό ΣΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Χριστίνα μου, η πρωτεύουσα προσφέρει πολλές επιλογές για θέατρο και όχι μόνο!

      Διαγραφή
  8. Σνιφ σνιφ σνιφ... Τυχεροι που ειστε στην Αθηνα... δυστηχος δεν νομιζω να παιχτει ποτε στην Λαρισα! λατρευω Αννα Βισση! Την ειχα δει σε συναυλια στο Βελγιο, η φωνη της απλα δεν υπαρχει! Καλο Σαββατοκυριακο Πετρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι, δεν την έχω δει ποτέ πουθενά αλλού, εκτός από τις ροκ όπερες!

      Διαγραφή
  9. Συμφωνώ με τον τίτλο της ανάρτησης-στίχο!!!
    Θέλω να μάθω για την ανατροπή...

    υ.γ.
    Δεν μιλήσαμε, γιατί είμαι χαμένη μεταφορικώς και κυριολεκτικώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τίτλος είναι συγκλονιστικός, τι να λέμε τώρα; Θα σου πω για την ανατροπή!

      Διαγραφή
  10. Πέτρα μου, η παρουσίασή σου σηκώνει πολύ ψηλά τον πήχυ για την παράσταση. Και έχω εμπιστοσύνη απόλυτη στην περιγραφή αλλά και στην ποιότητά σου σε αυτά που παρουσιάζεις. Βέβαια με χαλάει έντονα η ΝεοΕλληνική σαπίλα κάτι που λειτουργεί αποτρεπτικά να βγαίνω έξω σε τέτοιες συνάξεις που τις μολαίνουν σαπιοκοιλιάδες και life style παράσιτα.
    Κρατάω την πρότασή σου πάντως και ειλικρινά σε ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς Γιάννη μου, η πλειοψηφία είναι...κανονικοί άνθρωποι! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  11. Περίμενα πως και πως μια κριτική αξιόπιστη
    και ομολογώ πως με έπεισες.
    θα πάω οπωσδήποτε.... είναι στα άμεσα σχέδιά μου.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν ειχε ανεβασει τους Δαίμονες εμενα ακομα Αθηνα και ειχα πάει. Σε εκεινη την παρασταση ηταν υπέροχη και αυτη και ο Παναγιώτης Πετράκης. Τωρα ειμαι μακρια και δυστυχως δεν θα μπορεσω να την παρακολουθησω.
    Μου άρεσε όμως πολύ το ντουέτο της με το Σταματακη
    Καλό Σαββατοκύριακο
    καληνύχτα! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί με τον Σταματάκη κάνουν απίστευτο δίδυμο, φοβερή χημεία! Καλό μήνα :)

      Διαγραφή
  13. Μπράβο ρε Πετρούλα! Γερή να σαι να γυρνάς ! Και ποια ακριβώς είναι η υπόθεση; Την πάω πολύ την Άννα και θα της ταίριαζε αποκλειστικά η ροκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την υπόθεση δεν ήθελα να τη γράψω, άλλωστε κυκλοφορεί στο ίντερνετ, αλλά εγώ κρατώ το στοιχείο της έκπληξης, για να έχει σασπένς, όποιος θελήσει να τη δει!

      Διαγραφή
    2. ...για όποιον θελήσει να τη δει, μάλλον καλύτερα, θα έλεγα... Α! Και καλό μήνα :))

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα καλό μήνα :))
    Σου έφερα την άνοιξη! Μπρος άνοιξε να ευωδιάσει!
    Όσο για το θέατρο ακριβώς το ίδιο σχόλιο με τη Νάσια με λίγο από κανελλάκη!
    Δεν θα έβλεπα ποτέ Αννούλα να παίζει....
    Έχει φωνάρα και έχει ερμηνεύσει ανάμεσα σε πολλά άλλα μερικά μοναδικά κομμάτια!
    Αλλά δεν θα ήταν μέσα στις επιλογές μου :)

    Φιλούρες ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακώς πάντως την καταδικάζεις..αβλεπί! Χαχα! Αν την έβλεπες, σίγουρα θα άλλαζες γνώμη!

      Διαγραφή
  15. Με τράβηξε πολύ ο τίτλος σου, Πέτρα μου!!
    Να'σαι πάντα καλά!
    Καλό μήνα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τίτλος είναι στίχος του Καρβέλα όπως έγραψα, που πολύ θα ήθελα να τον είχα γράψει εγώ! Καλό μήνα Σεβάχ :))

      Διαγραφή
  16. Έλα ρε συ Πέτρα, αλήθεια; Πολυ με έψησες τώρα να παω! Σοβαρά! Και εγώ δεν διαβάζω ποτέ τίποτα πριν από τις παραστάσεις τόσο που μόλις καθόμαστε συχνά ρωτάω τι είπαμε πως ήρθαμε να δούμε; Χαχαχα!
    Λέω να κλείσω εισιτήρια λοιπόν για την Αννούλα, πρόσεχε μόνο γιατι θα κάνω κ εγώ ανάρτηση μετά και εκτός από blogger πλέον έχω και τη ματιά του performer :)
    Σε φιλώ και σε ευχαριστώ για τη γνωστοποίηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, αξίζει να τη δεις, είτε ως blogger είτε ως performer! Κυρίως για το δεύτερο! Περιμένω εντυπώσεις, ε;

      Διαγραφή
  17. Είπες μια μεγάλη αλήθεια: από τότε που έγινα blogger τα βλέπω όλα ως blogger: παρατηρώ με διαστροφική παρατηρητικότητα τα πράγματα!.
    Συνέχισε έτσι ...διαστροφική μας ρεπόρτερ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, και μου συμβαίνει αυτό με όλα τα θέματα της επικαιρότητας! Αχαχα!

      Διαγραφή
  18. Πολύ όμορφη περιγραφή μιας παράστασης που ομολογώ δεν θα πλήρωνα να πάω να δω. Δεν είναι του γούστου μου η Βίσση, αν και ως ερμηνεύτρια στο παρελθόν, κυρίως στα πρώτα της βήματα που άρεσε κάπως.
    Τουλάχιστον είδες κάτι που σου άρεσε οπότε δεν έφαγες τζάμπα την ταλαιπωρία.
    Καλό μήνα Πέτρα μου! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως Νίκη μου, άξιζε τα λεφτά της η παράσταση! Καλό μήνα επίσης! :))

      Διαγραφή
  19. Στέκομαι με θαυμασμό μπροστά στο εξαίσιο ρεπορτάζ.
    Στ΄αλήθεια επαγγελματικό.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ τιμητικό το σχόλιο Ντένη! Καλό μήνα στη μακρινή Νέα Υόρκη!

      Διαγραφή
  20. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Πέτρο..συνέχισε έτσι να απολαμβάνουμε κι εμείς από μακριά όσα δεν μπορούμε να απολαύσουμε από κοντά...κάποτε που είχες ξαναγράψει για τη Βίσση, σου είχα γράψει πως δεν καίγομαι να τη δω, ή κάπως έτσι...πες, πες, με έπεισες, αλλά μου πέφτει αλάργα!!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δηλαδή τώρα που σε έπεισα, σου πέφτει μακριά; Κρίμας Μαρία μου! Καλό μήνα :)

      Διαγραφή
  21. Καλό μήνα να έχεις και να περνάς πάντα όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά ήμουν σίγουρη ότι θα την έβλεπες την παράσταση!
    Όπως ξέρεις μου αρέσει η Άννα και θα προσπαθήσω να την δω την παράσταση!
    Ειδικά μετά την παρουσίασή σου!
    Πολλά φιλιά καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα μου, να πας και θα με θυμηθείς! Περιμένω εντυπώσεις κι από σένα επίσης! Καλό μήνα :)

      Διαγραφή
  23. Πέρασα και διάβασα μονοκοπανιά όσες αναρτήσεις σου είχα χάσει (ε, μα κι εσύ... πολυγραφότατη!!!) και είπα να σου ευχηθώ εδώ Καλό Μήνα, ξανθούλα μου!
    Για κάποιο λόγο, όταν πρωτοέμαθα γι΄αυτή την παράσταση και είδα και μια διαφήμισή της στην tv, δεν την πήρα με καλό μάτι. Έχω θέμα με την όπερα και ό,τι πρόλαβα να ακούσω από την tv, μόνο όπερα δε μου φάνηκε (να ξέρουμε τι λέμε...). Με την κριτική σου όμως, μου τράβηξες την προσοχή, ομολογουμένως (εσύ, όχι η Βίσση). Μου άρεσε ο τρόπος που μίλησες για την παράσταση!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησα για την παράσταση, σύμφωνα με αυτό που με έκανε να νιώσω ομορφιά μου! Καλό μήνα :)

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.