Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Επικήρυξη 4 εκατομμύρια ευρώ; Πάει το πρωτογενές πλεόνασμα!


Απορώ αν υπάρχει άλλο κράτος, που να έχει αποδομηθεί περισσότερο από όσο το ελληνικό. Που να κάνει κάποια χρόνια να πιάσει κάποιους τρομοκράτες (;) μετά να τους κλείνει μέσα και στη συνέχεια να τους δίνει -με τις ευλογίες του- άδειες εξόδου, για να κάνουν διακοπές ίσως;;

Αν δεν είχαμε αγγίξει τα ανώτερα επίπεδα επικινδυνότητας, μπορεί και να γελούσαμε με τα χάλια μας. Τώρα όμως η κατάσταση είναι δραματική. Όχι γιατί κυκλοφορεί κι οπλοφορεί ένας Ξηρός έξω (και όχι μόνο), αλλά γιατί κυκλοφορούν κι οπλοφορούν και δεκάδες κυβερνητικά τσιράκια! Απορώ, γιατί επικηρύχθηκε μόνο ο Ξηρός κι όχι και τα κυβερνητικά τσιράκια μαζί!

Για καμιά παραίτηση βέβαια, ούτε λόγος, έτσι;; Οι ιθαγενείς μια χαρά σιωπούν κι ο Δένδιας μια χαρά εξακολουθεί να υποδύεται τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και "Προστασίας" του Πολίτη!! Στο μεταξύ, αντί να τρέχουμε στα προποτζίδικα για κάνα τζόκερ, ας αρχίσουμε να ψαχνόμαστε μεταξύ μας, μήπως έχει κρύψει κανένας τον Ξηρό μέσα στο μανίκι και τον φιλάει σαν άσσο!

Για όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, τα 4 εκατομμύρια δεν είναι μόνο για τον Ξηρό! Από τον πολύ ενθουσιασμό, κοντεύουμε να μεθύσουμε, από την ιλιγγιώδη προσφορά και να ξεχά-
σουμε πως είναι κόσμος και κοσμάκης έξω! Αυτό -που έχουμε ενθουσιαστεί με το ποσό που μας "προσφέρουν"- και που θεωρούμε όλοι τους εαυτούς μας εν δυνάμει φωστήρες κι ότι θα βρούμε 4 "Ξηρούς" και θα τα κονομήσουμε, με προσπερνάει! Είναι σα να μάθεις ότι χώρισε στο Χόλιγουντ ο Τζορτζ Κλούνεϊ και να χαίρεσαι, γιατί -επιτέλους- είναι ελεύθερο το πεδίο!

Καταπληκτική ιδέα τελικά αυτή ε; Πιάνει το κράτος "δικαίου" κάποιους τρομοκράτες και μετά τους αφήνει και βάζει στο παιχνίδι της αναζήτησης και τον πολίτη! Διαδραστική η παρωδία! Απόψε αυτοσχεδιάζουμε! Μωρέ, μήπως να το βγάζαμε και σε επιτραπέζιο, τύπου monopoli; 
Τρεις διπλές ζαριές στη σειρά στέλνουν τον παίκτη στη φυλακή, αλλά μετά παίρνει μια άδεια από τη σημαία και μην τον είδατε τον Κίτσο το λεβέντη, τον καραμπουζουκλή! Πάντως, αν συλλάβουν τον....τρομοκράτη, θα μπω σε άλλες υποψίες! Επιθυμώ διακαώς να συλληφθούν 
και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, οι πραγματικοί τρομοκράτες -εκείνοι που μονίμως τρομοκρατούν τον λαό- ασελγώντας και τζογάρωντας με όρους χαρτοπαικτικής λέσχης!
1) Ο τίτλος του κειμένου είναι από ατάκα στο twitter.
2) Για όσους αναρωτιούνται, αυτές είναι οι νέες κομμώσεις του Ξηρού, για να μην τον βρούμε ποτέ!
______________________ "o pio pistos filos tou skylou" _________________  Foto ______________________

47 σχόλια:

  1. Καλημέρα όμορφη! Αντεράκι δεν μου έμεινε χαχαχαχα! Από που ν' αρχίσω..... κομμώσεις Ξηρού all the dollars!!! Αυτό με τον George σκίζει!!! Όλο το κείμενο εξαιρετικό! Το μόνο που βρίσκω θλιβερό είναι που γελάμε με τα χάλια μας......... Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχουχα! Μου αρέσει που αμέσως....καταπάτησες την "σοβαρότητα" μας και την μετέτρεψες σε σοβαροφάνεια! Ή τ' ανάποδο;; Μπερδεύτηκα! Να σε ρωτήσω, έχω από καιρό αυτήν την απορία: έχεις δει φωτογραφία μου;;.......!! Καλημερούδια και φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Η ομορφιά δεν φαίνεται από τις φωτογραφίες, μηδέ διά ζώσης. Καλλίτερη φωτογραφία, από τα γραφόμενα σου, δεν έχει!!! Τίποτα καλέ δεν καταπάτησα, λίγο αυτοσαρκαστική ήμανε θαρρώ ή μήπως όχι;

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά το πας! Συνέχισε!! Πολλά φιλιά και καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  2. Ζωγράφισες με λέξεις! Σε διάβασα μεγαλοφώνως στη δουλειά ( για να πάρω και χάρη που σερφάρω αντί να περνάω τιμολόγια) και χειροκρότησαν! Πες τα χρυσόστομη!
    Φιλιά πολλά ♥

    Καλημέρααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Λέγε μου τέτοια, να παίρνουν τα μυαλά μου (λέμε τώρα) αέρα!
      2) Αυτό το κόλπο λέω να το εφαρμόσεις σε καθημερινή βάση (αν και, άμα τους διάβαζες το χθεσινό με τη.....φόδρα....μάλλον θα σου περνούσαν τον υπολογιστή κολάρο!! Αχαχα!)
      3) Αλήθεια χειροκρότησαν ρε συ;; (πόσο ψωνάρα ακόμα!) Πολλά φιλιά (όχι σε όλους!) ;) ♥

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Πέτρα μου
    Εξαιρετικό κείμενο!!
    Τα λαμόγια που χρόνια
    θησαυρίζουν στην πλάτη μας
    π ο ιό ς θα τα συλλάβει;;;

    Αγανάκτησα!!!

    φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς θα τα συλλάβουμε και θα θησαυρίσουμε (και μετά θα ξυπνήσουμε!!) Φιλάκια και καλή σου μέρα Ελενάκι μου!

      Διαγραφή
  4. Μην ανησυχείς, θα βάλει κανένα δεκάλεπτο στα τσιγάρα επιπλέον φόρο το στουρνάρι και έτσι ο αρχοντοχωριάτης θα βγαίνει στην TV και θα διαλαλεί ό,τι η πολιτεία κάνει το χρέος της. Μόνο που τους νόμους, που αναγκαστικά εφαρμόζουν οι δικαστές, για τις άδειες, η ίδια πολιτεία τους ψήφισε. Τελικά όμως, το πρόβλημα δεν είναι ο ξηρός ή ο βρεγμένος και το σινάφι του, είναι οι τρομοκράτες που μας κυβερνούν. Ένας απ' αυτούς είναι και ο Σταϊκούρας που μόλις προχθές είπε ό,τι για την τρύπα μετά την απόφαση του ΣτΕ για τους ένστολους θα υπάρξουν νέα ισοδύναμα μέτρα για να καλυφθεί. Αν κατάλαβες κάποια νέα φορολογία θα ανακαλύψουν. Και εν τέλει δεν μου καίγεται καρφί αν θα λερώσει το πεζοδρόμιο με τα ζουμιά κάποιων απ' αυτούς.

    Με την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα! Εγώ νομίζω πως θα κλείσει και τα υπόλοιπα (δηλαδή όλα) τα νοσοκομεία και τα σχολεία και θα ισοφαρίσει από κει τη χασούρα! Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  5. καταλαβες;
    να οχι ολο το ποσο, ουτε καν το μισο να διεθεταν δε θα υπηρχε κανενας πεινασμενος εκει εξω!
    υπαρχουν λοιπον λεφτα αλλα υπαρχουν για οπου θελουν μονο!

    αει στο καλο, συγχυστηκα!

    καλημερα αδυναμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά! Άμα συγχύστηκες κι εσύ, πάει! Ήσουν η τελευταία μας φωτεινή αχτίδα αισιοδοξίας.. :( Καλημερούδια και φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Μωρέ τα 4 εκατομμύρια στα έχουν ξαναπάρει αυτοί στο πι & φι(χαράτσια, φόροι...ξέρουν αυτοί). Και σένα θα σου έχει μείνει η ρετσινιά του σπιούνου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάρα μου με προκαλείς! Με 1 εκατομμύριο (τουλάχιστον!) στην τσέπη (άντε, βγάλε σου λέω εγώ και τις κρατήσεις για την εφορία), λες να ανησυχούσαμε μετά, για την ρετσινιά του σπιούνου;;; Τόσο αθώα ψυχούλα που είσαι γλυκούλα μου! Πολλά φιλιά και καλημέρα! (Α! εσύ μπορείς να μην ψάχνεις! καλύτερα! ένας λιγότερος! χαχα :))

      Διαγραφή
  7. Σήμερα ήσουν ξεκαρδιστική....
    Πάντως είναι φοβερό να γελάμε με τα χάλια μας....
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να φανταστείς ότι νόμιζα πως είχα πάρει το σοβαρό μου... Καλησπέρα Φλωρούκο!

      Διαγραφή
  8. Κι εγώ το ίδιο επιθυμώ (βλέπε τις τελευταίες σου γραμμές), αλλά μετά ξυπνάω, γμτ...
    Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες; Βλέπουμε ωραία όνειρα στον ύπνο μας και εφιάλτες στον ξύπνιο μας... Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  9. Την αμαρτία μου θα την πω , γέλασα με τα χάλια μας αλλά ούτε εντύπωση μου κάνει , τα πάντα είναι δυνατά εδώ , αλλά η τιμωρία που δεν έρχεται με ανησυχεί και λιγουλάκι με τρομάζει
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τιμωρία πάντως δεν έρχεται ποτέ από μόνη της, όταν ο λαός είναι διχασμένος κι οι μισοί πεινούν κι οι άλλοι μισοί επιβραβεύουν τις παραβατικές συμπεριφορές... Καλό βράδυ, σε φιλώ!

      Διαγραφή
  10. Συμφωνώ με τη Νικόλ αλλά η τιμωρία που δεν έρχεται για όλους αυτούς και οι τιμωρίες που έρχονται μόνο σ΄εμάς με έχουνε τρομάξει και αγανακτήσει πολύ.......πάρα πολύ.
    Για τον Χριστόδουλο ,απορώ πως δεν απευθυνθήκανε στη Νικολούλη, και αποτελεσματική θα ήτανε και λιγότερο θα στοίχιζε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1) Επειδή δηλαδή τα έταξαν τα λεφτά, σημαίνει ότι θα τα δώσουν κιόλας; Γιατί, τηρησαν ποτέ το λόγο τους;
    Ορό συνέπειας τάχα έκαναν τώρα ;
    2) Λες και πρόκειται για τον τελευταίο των τρομοκρατών. Οι κυβερνώντες να 'ν' καλά (φτου) και από τρομοκρατία άλλο τίποτα.
    3) Πέτρα, σου αρέσει ο George?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα, θα εκπλαγείς, αλλά ο Κλούνεϊ, όχι μόνο δεν μου αρέσει, αλλά απορώ και τι του βρίσκουν τόσες μυριάδες και τον κοιτούν λυσσασμένα! Έλεος! Καλημερούδια!

      Διαγραφή
    2. Θα είχα εκπλαγεί στην αντίθετη περίπτωση. Δυσάρεστα.

      Διαγραφή
    3. Είναι κι αυτός σαν κάτι κυβερνήσεις: μας επιβάλλεται!

      Διαγραφή
  12. Κάθε φορά δε ξέρω πως να αντιδράσω με τα κείμενά σου... Να γελάσω? Να κλάψω? Κλαυσίγελως!
    Υ/Γ: η ατάκα του τίτλου τα λέει όλα!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ σε όλα Πέτρα μου και κυρίως στην τελευταία ατάκα " ...Να συλληφθούν οι πραγματικοί τρομοκράτες, εκείνοι που μονίμως τρομοκρατούν τον λαό..." Δεν το βλέπω σύντομα Πετροκόριτσο να γίνεται, αλλά ευελπιστώ!
    Να έχεις ένα γλυκό βραδάκι! Φιλιά πολλά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ας βάλει επιτέλους κι αυτός ο λαός κάποτε το χεράκι του! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Ακούσαμε με τη σύζυγο την επικήρυξη κάνοντας ζάπινγκ στο χαζοκούτι. Οπότε γυρίζει και μου λέει:
    "Και ποιος θα πληρώσει τα εκατομμύρια; Πάλι εμείς;"
    "Γιατί, τι νόμιζες, ο Αντωνάκης από την προίκα του;" της απάντησα.
    "Ε τότε χ#στηκα, εγώ δεν κινδυνεύω από τον Ξηρό, ας πληρώσουν όσοι κινδυνεύουν με τις τόσες μαλακίες που κάνουν".
    Σωστό το κορίτσι.
    Έλα όμως που θα πληρώσουμε πάλι εμείς για να προστατευτούν οι πούστ… συγγνώμη …. οι πολιτικοί μας ήθελα να πω.
    Το γιατί τον άφησαν παραμονές ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε (καλέ, ο Αντωνάκης είναι κυρ Πρόεδρας, σας το ‘πανε;) το ξέρει ο Ξηρός και αυτός που του έδωσε την άδεια. Απ’ ότι λένε τα συντρόφια του από τη φυλακή, οι εντολές ήταν άνωθεν και δεν μπορούσε να μη τις εκτελέσει η διευθύντρια των φυλακών.
    Σας αφήνω τώρα. Θα τα πούμε σε επόμενο ψέκασμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θόρρυ κιόλαθ....για τιθ κομμώθειθ κουβέντα;;;;
      Δεν το περίμενα αυτό από θένα! Με πλήγωθεθ! :(

      Διαγραφή
    2. Και για ποιον με πέρασες να ασχολούμαι με τρίχες; Για τον Σαμαρά; (Τρύφωνα και Αντωνάκη της καρδιά μας)
      Επειδή θέλω να συνδράμω τις προσπάθειες της κυβέρνησης να τον συλλάβει, μετά τις προσπάθειες που έκανε να τον αφήσει, όπου βλέπω τριανταφυλλιά θα αρχίσω να την κουρεύω να δω τι έχει από κάτω!

      Ερώτηση: πρέπει να βρω και τους υπόλοιπους που έχουν επικηρύξει για να πάρω τα 4 ή άμα βρω τον Ξηρό θα πάρω το 1;
      Αν ισχύει το πρώτο στείλε μου φωτογραφίες με την κόμμωση των άλλων.

      Αθαθαθαθα (διθ)!

      Διαγραφή
    3. Αααααααα!!!
      Δεν με παρακολουθείςθ Πετράκη!
      Αυτό το έχω γράπθει θτο κείμενο!
      Καλά, βρεθ πρώτα έθτω κι έναν (!!) και μετά βλέπουμε!
      1 εκατομμύριο δια τον καθένα είναι!
      Εγώ πόθα πράγματα να κάνω ακόμα;;
      Κθαμολύθου θτα κομμωτήρια αμέθωθ!!
      Αθαθαθα!!

      Διαγραφή
  15. Εγω λέω να βρω τον Ξηρό και να τον πείσω να εμφανιστεί και να μοιραστούμε τα λεφτά, έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό πάλι έξω θα ήταν με καμιά άδεια!
    Ζωή και κότα θα πέρναγε με δύο εκατομμύρια!
    Τι τρομοκρατικές ενέργειες και μαλακίες ζωή και κότα θα περνάγαμε με δύο εκατομμύρια!
    Ποιο είναι το τηλέφωνό του ρε παιδιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, καλά! Πάει το σχόλιο. Τι έλεγα τώρα;;

      Σιγά μη σε βάλουν στο κόλπο!
      Α, ρε κατακαημένο Ελενοκόριτσο!
      Υ.Γ 500.000 ευρώ είναι τα μισά μάνα μου κι εσύ (ειδικά) θα φορολογηθείς κιόλας!!!

      Διαγραφή
  16. Βρε, αν εξαρτιόταν από μένα δεν θα τον έβρισκαν ποτέ! Θα μπορούσα να τον κερνάω καφέ στο σπίτι μου και να μην το ξέρω! Δεν γίνεται να είμαι τόσο αδαής σε μερικά πράγματα, κι όμως γίνεται.. Ε ρε λεφτά που χάνονται! Αχ και ήθελα να πάω ένα ταξιδάκι, κλαψ κλαψ!
    Ας σοβαρευτώ λίγο, τέλος πάντων, τι άλλο θα δούμε σε αυτή την χώρα με τις αλκυονίδες μέρες που κρατούν καλά για ένα μήνα;
    Φιλάκια γλυκά ξανθομαλλούσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλά έτσι, δεν είναι ειρωνικό????? τον έβγαλαν οι ίδιοι από τη φυλακή και τώρα τάχα μου τον επικηρύσσουν!!!! κα΄ποιο λάκκο έχει η φάβα, δε νομίζεις? αλλά μάλλον μας περνάνε για πολύυυυυ χαζούς!! σα λες και δεν ξέρουμε τις πραγματικές αιτίες όλου αυτού του παιχνιδιού!!! μα έλεος πια!!! θα τον παραδεχόμουνα μόνο αν τους κορόιδεψε και τα βαζε με τους 300! το κουρεματάκι πολύ σένιο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εχουν κατι ιδιαιτερο οι αναρτησεις κατι ομορφα ....τρελλο? να το πω, η γλωσσα σου που τσακιζει σε πληρη αντιδιαστολη με τις ονειρικες σου φωτογραφιες και εγω χαζευω και σε διαβαζω......με αγαπη και πολλα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια !!!

    Κάτι για πλείστηριασμούς που γίνονται κάτω από το τραπέζι
    πήρε το αυτί σου;
    Ότι θα βγει και επίσημο site επισήμως που θα ανακοινώνει τους
    επικείμενους πλειστηριασμούς και θα μπορεί ο κάθε πικραμένος
    να πηγαίνει να παίρνει το σπιτάκι που χρυσοπλήρωσε κάποιος
    χριστιανός γιατί χρωστάει δυο χιλιάρικα στην εφορία το ξέρουμε;
    Αλήθεια μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά που βλέπουμε κι ακούμε
    ή είναι γενικευμένη τρέλα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος τον μπιπ τον Ξηρό....εδώ ζούμε ατόφια τρομοκρατία πόσα χρόνια τώρα...τρομοκράτες είναι όσοι αρπάζουν τους μισθούς και τις δουλειές (κράτος), αλλά και τα σπίτια των άλλων για πενταροδεκάρες....είτε αυτοί είναι κράτος, είτε κοράκια, είτε "φιλεύσπλαχνοι" ομογενείς, είτε αδίστακτοι ιθαγενείς.......συνεχίζω αυθαίρετα το σχόλιο της Λεβίνας....
      Α και τώρα έδειξαν πως αν θέλουν μας πνίγουν κιόλας....γατάκια!!!

      Διαγραφή
    2. @ Λεβίνα,
      η τρέλα είναι μεν γενικευμένη, αλλά σαν το Ελλαδιστάν δεν έχει! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
    3. @ Μαρία,
      το τελευταίο που είπες είναι τρομακτικό.............και με έκανες να ανατριχιάσω......
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.